Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Sinä

Sinä olet nyt siinä. Ja minä olen epävarma. Ei haittaa äiti, opetellaan yhdessä. Noin olisit varmasti minulle sanonut, jos olisit osannut puhua – ilmeesi sen kertoo.

Sinä itket ja minäkin itken vähäsen, molemmat kai eri syistä kuitenkin. Sitten katsomme toisiamme kuin havahtuaksemme, että ei kai meillä kummallakaan oikeastaan ole syytä itkeä – meillähän on toisemme, nyt ja aina.

Sinä et halua nukkua, vaikka minä kuinka yritän sinulle kertoa, että pienten vauvojen pitää nukkua päiväunia. Sinä turhaudut, ja niin turhaudun hieman minäkin. Lopulta annan periksi ja nostan sinut pinnasängystä kainalooni, huokaiset syvään ja painat pääsi rintaani vasten. Nukahdat heti. Ja minä itken onnesta.

Sinä heräät aamuyöllä jo neljättä kertaa. Minä nostan sinut syliini ja annan maitoa, pidät tiukasti kiinni, etten vain laskisi sinua pois. Pidän sinusta kiinni vieläkin tiukemmin, ettet vain lähtisi luotani. Ethän koskaan lähde, nyt kun olen sinut omakseni saanut?

Sinä seuraat ympäristöästi tarkkaavaisena, ja seuraat minua katseellasi silloinkin kun en sitä huomaa. Kun katseeni tavoittaa sinut, alat hymyillä leveästi, ja minun sydämeni meinaa pakahtua. Onko mahdollista, että joku ilahtuu näkemisestäni noin paljon?

Sinä naurat ja minä nauran, lopulta emme kumpikaan tiedä mille edes nauramme – ja se on kaikkein parasta. On ollut aikoja, jolloin en ole kovinkaan paljoa nauranut, mutta sinun kanssasi olen nauranut joka ikinen päivä. Olet parasta mitä minulle on koskaan tapahtunut.

Sinä opetat minua olemaan läsnä, enkä halua menettää sekuntiakaan. Sillä sinä luot ympärillesi sanoinkuvaamattoman paljon iloa ja valoa, olethan sinä maailman paras vauva.

Sinä ihmettelet kaikkea ja kaikkia, ja minä lupaan aina ihmetellä sinun kanssasi – niitä kaikkein pienimpiäkin asioita, koska ne ovat usein niitä kaikkein merkityksellisimpiä.

Sinä teet meidän kodistamme kodin ja venytät sen fyysisiä rajoja mahduttamaan sisäänsä vielä enemmän rakkautta, kuin olisin koskaan voinut kuvitella – joka päivä.

Me sinut tehtiin, mutta sinä meidät loit. Sinä autoit minua luomaan nahkani ja teit minusta pehmeämmän. Sinun ansiostasi haluan yrittää joka päivä parhaani ja tehdä kaikkeni, jotta sinä saisit iltaisin sulkea silmäsi turvallisin mielin.

Sinä teit minusta äidin. Ja meistä perheen. Eivätkä mitkään sanat tule koskaan riittämään sen kertomiseksi, kuinka kiitollinen olen jokaisesta hetkestä sinun kanssasi. Rakastan sinua.

Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille ja erityisesti omalleni ❤

2 vastausta artikkeliin “Sinä”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: